JGMaker Magic

JGMaker Magic

JGMaker Magic

Mint ígértük íme az összefoglaló a JGMaker Magic-ről.
A JGMaker Magic egy kompakt asztali 3D nyomtató, amelyet a Shenzen Aurora Technology Company gyártott, és amely jelenleg a JGMaker márkanéven – érkezik az Európai piacra.

A 220 x 220 x 250 mm nyomtatási területtel, bowden extruderrel, moduláris kialakítással és körülbelül 70 000 Ft. árcédulájávalval a JGMaker Magic sok közös vonást mutat a rendkívül népszerű Ender 3 nyomtatósorozatokkal. De hogyan rakódik össze? 

Stabil fém alap

A JGMaker Magic teljesen fém vázzal rendelkezik, a gép alja egy tetemes fém alapegység, amely biztosítja a stabilitás biztosításához szükséges súlyt. Ezen az alapon található az áramellátás, az érintőképernyő és a forgatógomb is - elegáns és rendezett megjelenést kölcsönöz a nyomtatónak.
Általában a masszív keret, csökkenti a gép mozgásából eredő rezgéseket, kevesebb Z-lengést, és simább nyomtatást eredményez.

Mivel a JGMaker Magic kézi szintezést igényel, egy erős váznak csökkentenie kell a munkaasztal folyamatos újra szintezésének szükségességét.

Kivehető építőlemez

A JGMaker Magic 220 x 220 mm méretű fűtött asztala kivehető, rugalmas felépítésű lemezzel rendelkezik, amely megfelelő tapadást biztosít a nyomatokhoz. Természetesen a kivehető asztal a nyomtatás eltávolítását is sokkal könnyebbé teszi, mint a nyomtatóhoz rögzített ágy.

Úgy látjuk, hogy a JGMaker Magic egyfajta Ender 3 klón, feltételezzük, hogy a használt platform hasonló az Ender 3 Pro mágneses lemezéhez.

Funkciók folytatása

A JGMaker Magic nem egy, hanem három nyomtatás folytatási funkciót kínál. A kissé elterjedt áramkimaradás folytatása és az izzószál kifutásának észlelése mellett a Magic egy folytatásos nyomtatási funkcióval is rendelkezik, ha véletlenül eltávolítja az SD-kártyát.

Ez egy olyan fejlesztés, ami számunkre is újdonság, és sok kellemetlenségtől megkíméli a felhasználót. Végezetül, nem kérdés, hogy napokon belül a JGMaker termékei megjelennek üzleteinkben, Februári akcióinkat ezen típusok bevezetésére öszpontosítjuk.

Aká je vaša reakcia na článok?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
1