Egy új és izgalmas hobbit keresel? 3D nyomtatás tanfolyam Komáromban!

Egy új és izgalmas hobbit keresel? 3D nyomtatás tanfolyam Komáromban!

Egy új és izgalmas hobbit keresel? 3D nyomtatás tanfolyam Komáromban!

Mélyebben betekinteni a legújabb technológiai vívmányokba olykor nehéz lehet, de semmiképp sem lehetetlen. A komáromi iFox s.r.o. egy újdonságot kínál a szlovák piacon a 3D nyomtatók és szkennerek képében, aminek köszönhetően már nem egy gyerekszobába, vagy akár irodába csempészett egy kis extra vidámságot.  Néhányan pedig úgy ráéreztek a 3D nyomtatásra, hogy elhatározták, kihozzák belőle és magukból a lehető legtöbbet. Számukra is nagyszerű megoldást kínálnak a cég által indított, szakértők által vezetett tanfolyamok.

A komáromi iFox s.r.o. a 3D nyomtatók forgalmazásával nem csupán a komáromiak körében, de Szlovákia- és Magyarország-szerte is nagy ismertséget szerzett. A kínálatában az első helyen a minőségi és modern technológia található, miután pedig ügyfeleik valamennyi igényét szerették volna kielégíteni, újdonságként egyedi szolgáltatással is kedveskednek számukra. „Minél tovább, annál több 3D nyomtatót vásárló ügyfelünk érdeklődött a terméktámogatás és esetleges tanfolyamok iránt“ – kezdte Roland.

A cég számára a kedvező áron elérhető minőségi berendezések értékesítése mellett a vásárlás utáni segítségnyújtás, támogatás és oktatás is az elsődleges szempontok között található. Ezzel kapcsolatban az iFox már egy blogot is elindított, ahol a 3D nyomtatók rajongói hasznos tanácsokra bukkanhatnak a megfelelő alapanyagok kiválasztásával, vagy ajándékötletekkel kapcsolatban. Emellett weboldalukon egy ügyfélszolgálati rész is elérhető, ahol többek között a különböző 3D nyomtatókhoz tartozó útmutatók és szoftverek is megtalálhatók. Mivel a cég nyitott az innovációra, a tudás gyarapítására és a fejlődésre, szolgáltatásait egy valódi különlegességgel bővítette, méghozzá a 3D nyomtatással kapcsolatos tanfolyamokkal. „A környéken nincs lehetőség arra, hogy valaki egy tanfolyam keretén belül megismerkedjen a 3D nyomtatás praktikáival. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy február 15-től ilyen formában is elérhetővé tesszük a cégek, iskolák, magánszemélyek és csoportok számára, hogy közelebb kerüljenek a technológiához.  A vállalkozásunk új telephelyén megtalálható egy helyiség, ahol előadásokat tudunk tartani, valamint dolgozni is lehet különböző 3D nyomtatókkal“ – mesélt Roland az új szolgáltatásról.

Mivel az iFox Szlovákiában és Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, a tanfolyamok szlovák és magyar nyelven is elérhetők lesznek. Ezek a kurzusok a 3D nyomtatók minden aspektusára kiterjednek, a nyomtatóval való megismerkedéstől a tényleges nyomtatásig. A tanfolyamokat Roland és Gábor vezeti majd, akik már a kezdetektől a csapat tagjai és akik életében a 3D nyomtatók nem csupán munkát, de szórakozást és a szabadidő eltöltését is beteljesítik. „Mivel mindketten szülők vagyunk és a gyermekeink számunkra a legfontosabbak, az iskolák számára is készültünk 3D nyomtatással kapcsolatos, interaktív kurzusokkal, melyeket az egyes évfolyamokhoz igazítunk“ – tette hozzá Roland. A jelenlegi, korlátozásokkal teli időszakban természetesen az online tanfolyamok sem maradhatnak ki, ezeket március 1-től indítják el. Az iFox s.r.o. a friss 3D nyomtató tulajdonosoknak ráadásul a tanfolyamokra szóló 50%-os kedvezménnyel is készül. 

A 3D nyomtatók világának újdonságaiért érdemes felkeresni az iFox s.r.o. Facebook oldalát, ahol február 15-től egy 3D tollat is lehet nyerni. A kiállítóteremmel rendelkező vállalkozás új címe Őrsújfalun (Podzáhradná 36.) található. További információért látogassanak el az iFox weboldalára, vagy keressék egyenesen a cég munkatársait az info@ifox.sk e-mail címen, vagy a +421 901 770 809-es telefonszámon.

 

 

Aká je vaša reakcia na článok?

like
0
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0