ANET ET4/ET4PRO

ANET ET4/ET4PRO

ANET ET4/ET4PRO

Itt van a legújabb gyártó, aki kihúzott egy „Pro” kártyát. Az Anet ET4 Pro finom frissítés az előtte érkezett ET4-hez képest. A fejlesztések fő témája a TMC2208 léptető motor-meghajtók cseréje. A további változtatások meglehetősen elhanyagolhatóak.

Úgy tűnik, hogy Anet a világ vezető innovatív 3D-nyomtató gyártójaként gondolkodik, de mennyi innováció történik itt, és mi teszi a Pro-t pontosan „Pro” -vá? Sok változtatás van itt, amire nagy szüksége volt az előző típusnak (az ET4-el végzett 24 órás gyakorlati tesztünk sok kívánnivalót hagyott maga után) . Ássuk bele magunkat a jellemzésbe.

TMC2208 LÉPTETÉS VEZÉRLŐ

Az Anet ET4 Pro már kapható az ET4 drop-in frissítéseként, és alapfelszereltségként a TMC2208 léptetőmotor-meghajtókkal hajtja végre a nehéz feladatokat. Ez mindenképpen az új 3D-nyomtatók ideális világába helyezi a pro-t.

AUTOMATIKUS SZINTEZÉS

Mindannyian olyan megoldásokért vagyunk, melyek megkönnyítik az életét, és az automatikus szintezés pontosan ezt teszi. Fájdalom, hogy még mindíg a manuális megoldásokkal próbálnak szintezni, így az a tény, hogy az Anet ET4 Pro - mint az ET4 - megteszi helyetted, továbbra is örvendetes.

KÖNNYEN SZERELHETŐ

Szinte az összes 3D nyomtató legalább félig össze van szerelve. Az ET4 Pro egyáltalán nem hasonlít a régi Anet A8 nyomtatójához. Egy bonyolult nyomtató készlet, amely összeszerelése mindenképp legalább emelt szintű tanfolyam elvégzését igényelte, de mint utólag kiderült, annyira bonyolult volt, hogy gyorsabban építhetett volna a "boldog új tulajdonos" saját lopakodó vadászgépét az istállóban, mint amennyit a mellékelt utasítások alapján elérhetett az A8-as összeszerelésével. Szerencsére a dolgok kissé továbbfejlődtek, és a gyártő szerint, miután kézhez kapta az ET4 Pro-t, 10 percen belül nyomtatásra kész állapotra szerelhető...

FŐ PARAMÉTEREI

Build volume: 220 x 220 x 250 mm
Feeder system: Bowden
Print Head: Single nozzle
Nozzle size: 0.4 mm
Max. hot end temperature: 250 ℃
Max. heated bed temperature: 100 ℃
Print bed material: Glass
Frame: Aluminum
Bed leveling: Automatic
Connectivity: USB, SD Card, Ethernet
Print recovery: Yes
Filament sensor: Yes

Aká je vaša reakcia na článok?

like
1
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0