Craftware HU version

Craftware HU version

Craftware HU version
A 3D-nyomtatás minősége sok tényezőtől függ.
-A nyomtatónk pontos kalibrálása.
-A modell pontos megtervezése.
-A nyomtatni kívánt termék (modell), a 3d nyomtató számára értelmezhető kódokra bontása, azaz a szeletelés megtervezése.
Tekintsünk be hát a folyamat harmadik pontjába, és nézzük meg a
számunkra legkedveltebb szeletelő programot.
(Itt jegyezném meg, hogy ez nem a szoftver fejlesztő által támogatott bejegyzés.)
A Craftware program egy teljes egészében magyar tulajdonú 3D-nyomtatók gyártására specializálódott cég, a CraftUnique Kft. fejlesztése.
CraftWare olyan felhasználóbarát, grafikailag tetszetős felhasználói felülettel rendelkezik, melyet sokan összehasonlítanak a Simplify3D-vel, a CraftWare minden bizonnyal figyelmet érdemel, mert ingyenes alternatívaként mutatja be magát a népszerű 50-60 ezer forintos 3D nyomtatószeletelő programok között. A CraftBot 3D nyomtatógyártó által kifejlesztett CraftWare szinte minden "FDM" 3D nyomtatóval kompatibilis. Az első dolog, amit a felhasználók észrevesznek, az a színes és intuitív felület, amely teljes áttláthatóságot biztosít a 3D nyomtatási beállítások felett.
Egyéb figyelemre méltó szolgáltatások közé tartozik az interaktív nyomtatáskezelés, nyomtatásszimuláció, mely csökkenti a teljes összeállítási időt és optimalizált támogatást ad a modellhez. A G-kód megjelenítővel a felhasználók minden egyes nyomtatást rétegenként, minden elképzelhető szögből megtekinthetnek, 360 ° -os nézetet biztosítva a modellről.
A gyártó szerint a szeletelő olyan algoritmust használ, amely a lehető legoptimálisabb nyomtató-fej utat állítja elő a 3D nyomtatáshoz. Ezenkívül a CraftWare-n a modellek könnyen méretezhetők, forgathatók és klónozhatók, mielőtt elrendeznék őket a virtuális nyomtatási platformon.
Mi a program zsenialítása? Egy intuitív és színes munka-felület, amely csak olyan fizetős alternatívákhoz hasonlítható, mint pl. a Simplify3D.
Hogy említsünk negatívunot is, egyes felhasználók szerint a nyomtatási minőség nem egyezik meg a Cura vagy a Simplify3D minőségével. A közel 8 hónap használat, illetve többszáz darab végrtermék gyártása utáni tapasztalatunk ellenben éppen az ellenkezőjéről győzött meg minket. Remek gyártási minőséget generál a program.
Kifejezetten ajánljuk kezdőknek és szakértő felhasználóknak egyaránt, akik számára fontos az áttekinthető, intuitív grafikus felület.
Honnen letölthető? A CraftBot weboldalán:
Ár: Ingyenes
Operációs rendszer: Windows, Mac, Linux

Aká je vaša reakcia na článok?

like
2
dislike
0
love
0
funny
0
angry
0
sad
0
wow
0